Business Bloemist Jan Zakelijk

Waarom kiezen bedrijven en instellingen voor Business Bloemist Jan?

Wij zijn een betrouwbare partij voor al uw bloemen en geschenken. Bezorging van bloemen kan nog dezelfde dag in heel Nederland.

Maandelijks één overzichtelijke verzamelfactuur via een businessaccount. Speciale maatwerk mogelijkheden voor grote bedrijven/organisaties.

U kunt als bedrijf rekenen op de beste service, veel bestelgemak en persoonlijk contact. Business Bloemist Jan beschikt over een netwerk van ruim 275 aangesloten bloemisten. Hierdoor zijn wij in staat nog dezelfde dag in heel Nederland te bezorgen. De aangesloten bloemisten zijn zorgvuldig geselecteerd, worden regelmatig bezocht, en voldoen aan de gestelde eisen betreffende kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Uw opdrachten zijn bij ons in goede handen, wij gaan tot het uiterste voor u.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn onze kernwoorden.

Voor offerte aanvragen kunt u contact met ons opnemen. U krijgt dan binnen 48 uur een reactie van ons.

Bloemenabonnementen

Dé oplossing voor een frisse, fleurige of zakelijke uitstraling. Iedere week een vers boeket op uw werkplek. De boeketten kunt u, in overleg, naar eigen keuze samenstellen. De boeketten worden inclusief een bijpassende vaas op de afgesproken dag en tijd bij u afgeleverd.

Dit zijn de voordelen:

  • altijd fleurig en gegarandeerd 7 dagen representatief
  • passend binnen de stijl van uw organisatie
  • werksfeer verhogend
  • wij komen graag bij u langs om u te adviseren

Bloemenabonnement Amsterdam, Bloemenabonnement Amsterdam Business Park, Bloemenabonnement Diemen, Bloemenabonnement Amsterdam Zuidoost

Proberen? Neem contact met ons op.